CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Esdeveniments esportius

El Centre Mèdic La Roca col·labora amb diferents esdeveniments esportius oferint el servei de fisioteràpia després d’una prova esportiva. Si es tracta d’un esdeveniment esportiu (triatló, diatló, curses de muntanya, proves d’atletisme, curses de BTT o carretera) el CMLR es desplaça amb un equip de fisioterapeutes i el material necessari per poder realitzar la recuperació […]

El Centre Mèdic La Roca col·labora amb diferents esdeveniments esportius oferint el servei de fisioteràpia després d’una prova esportiva.

Si es tracta d’un esdeveniment esportiu (triatló, diatló, curses de muntanya, proves d’atletisme, curses de BTT o carretera) el CMLR es desplaça amb un equip de fisioterapeutes i el material necessari per poder realitzar la recuperació post-competició dels esportistes i tractar possibles lesions al moment.

Si ets tu qui organitzes un esdeveniment esportiu i t’interessa oferir aquest servei als participants no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres per tal que la recuperació dels esportistes sigui tot un èxit.

altres serveis que et podrien interessar