CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

MÚTUES D’ACCIDENTSDE TRÀNSIT

Mútues de salut i accident de trànsit

Tenim conveni amb les següents mútues de salut i accidents de trànsit.

Agrupació Mútua
Assitencia Sanitaria
DKV-Seguros
cosalud-seguros
Mútua General de Catalunya
axa-mutues
La Mútua
Fisiogestión
ClinicUMSalut
RACC
cigna-mutua
mutuacat
vivaz
mutua FIATC

Conveni Mèdic UNESPA

UNESPA

El Conveni Mèdic UNESPA és un servei al qual es poden adherir els Centres de Salut per tal d’atendre als pacients que hagin patit un accident de trànsit sigui quina sigui l’asseguradora del seu automòbil.

El Centre Mèdic La Roca està adherit al Conveni Mèdic UNESPA, que té conveni amb totes les asseguradores d’automòbil i està autoritzat a realitzar el seguiment mèdic traumatològic, corresponent en cas d’accident, així com a realitzar tant aquelles proves diagnòstiques necessàries com les sessions de rehabilitació que corresponguin a la lesió originada.

Cal saber que tot i haver estat atès a les urgències d’un hospital determinat, la persona accidentada no té la obligació de realitzar la rehabilitació ni el seguiment de traumatologia al mateix hospital.

Cada individu, com a assegurat, pot escollir canviar a aquell centre mèdic que s’ajusti a les seves necessitats, bé per comoditat o per confiança a l’hora d’assegurar la seva recuperació.

“Segons la Llei 30/1995 del 8 de novembre, si vostè ha estat víctima d’un accident de trànsit, té el dret des del mateix instant de rebre tractament mèdic complet, amb opció d’escollir el Centre Sanitari que vostè prefereixi per a la seva total recuperació”.
El CMLR s’encarrega de realitzar tots els tràmits amb l’asseguradora, concertant una visita mèdica amb el traumatòleg i les sessions necessàries de rehabilitació.