CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
Demana cita prèvia La Roca Montornès

Fisioteràpia

L’objectiu de la fisioteràpia és preservar i augmentar el nivell de salut i benestar dels ciutadans a fi de millorar les condicions de vida de la persona i de la comunitat i, de forma específica, actuar de manera global en la prevenció, la promoció, el manteniment i la recuperació de la funcionalitat mitjançant qualsevol dels mitjans manuals, físics i químics al seu abast.

 

 

La fisioteràpia recupera el moviment de la part lesionada disminuint el dolor i recuperant el sistema muscular i de lligaments per tal que l’individu recuperi al màxim possible la capacitat de moviment del cos.

Per accelerar el procés de rehabilitació el fisioterapeuta es val de diferents tècniques de mobilització, massatge, electroteràpia, estiraments, exercicis terapèutics, propiocepció, embenats, etc. Aquestes tècniques combinades amb diferents mitjans naturals, mecànics o físics, tals com microones, infrarojos, ultrasons, corrents elèctriques, etc.; fan de la fisioteràpia una especialitat imprescindible dins l’àmbit sanitari.

altres serveis que et podrien interessar