CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Fisioteràpia

En el Centre Mèdic la Roca i en el Centre Mèdic Montornès t’oferim una àmplia varietat de serveis de fisioteràpia especialitzada per atendre totes les teves necessitats.

La Fisioteràpia és una disciplina de les ciències de la salut que ofereix tractament i rehabilitació física. Serveix per a diagnosticar, prevenir i tractar símptomes de múltiples patologies, tant agudes com cròniques, per mitjà d’exercicis terapèutics i agents físics com ara electricitat, ultrasò, làser, calor, fred, aigua i tècniques manuals com els estiraments, les traccions i la massoteràpia.

En el Centre Mèdic la Roca i en el Centre Mèdic Montornès t’oferim una àmplia varietat de serveis de fisioteràpia especialitzada per atendre totes les teves necessitats:

✔️Fisioteràpia esportiva: se centra en la prevenció i el tractament de lesions relacionades amb l’activitat física.

✔️Fisioteràpia traumatològica: especialitzada en la rehabilitació després de cirurgies o traumatismes, amb l’objectiu de restaurar la funcionalitat completa.

✔️ Fisioteràpia invasiva: utilitzant tècniques com la punció seca, aquesta modalitat busca alleujar el dolor i millorar la funció a través d’intervencions mínimament invasives.

✔️ Fisioteràpia ortopèdica: recuperació i tractament de lesions musculoesquelètiques, amb enfocament en la correcció de postures i enfortiment.

✔️ Fisioteràpia del sòl pelvià: aquesta teràpia aborda problemes relacionats amb la musculatura del sòl pelvià, com a incontinència i disfuncions sexuals.

✔️Fisioteràpia estètica: combina teràpies manuals i tecnologies avançades per a millorar l’estètica i la funcionalitat dels teixits.

✔️ Fisioteràpia pediàtrica: aborda condicions pediàtriques, promovent el desenvolupament motor i la mobilitat.

✔️ ⁠Fisioteràpia geriàtrica: busca millorar la mobilitat, prevenir caigudes i promoure la qualitat de vida en la vellesa.

A més a més, oferim serveis personalitzats de fisioteràpia per a clubs esportius i esdeveniments esportius.

Per a reserves o més informació:

📍Centre Mèdic la Roca 93 842 44 16

📍Centre Mèdic Montornès 93 491 15 49

Recorda que pots reservar la teva hora a través de la cita on-line.

altres serveis que et podrien interessar