CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Comptem amb l’ALTER G, una cinta antigravitatòria de referència en recuperació de lesions i entrenament

Al Centre Mèdic La Roca invertim en la millor tecnologia per oferir-vos el millor servei. És per això que des de fa més d’un any comptem amb  l’ALTER G, una cinta antigravitatòria amb una tecnologia innovadora que proporciona una experiència única en el món de la rehabilitació i el rendiment esportiu. De fet, és una eina de referència per a la recuperació d’esportistes d’elit de tot el món.

Aquesta màquina utilitza un sistema dissenyat per la NASA que disminueix al mínim la gravetat a la qual estem sotmesos habitualment i, per tant, redueix el nostre pes corporal al córrer, des d’un 100% a un 20% en increments precisos de l’1%.

Per exemple, un corredor de 75 kg al 20% corre sobre la cinta com si només en pesés 15. La ALTER G és ideal per processos de recuperació després d’una lesió, facilitant la reparació del teixit i accelerant el procés, i també és ideal per augmentar el volum d’entrenament amb menys risc de lesions.

Esportistes d’elit i també clubs de primer nivell com el Barça o els Lakers de Los Àngeles utilitzen aquesta tecnologia per tractar els seus jugadors.

Vols veure-la en marxa? No et perdis AQUEST vídeo!

Per a més informació o per demanar hora, truca al 93 842 44 16.