CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Dietètica i nutrició

Al Centre Mèdic la Roca comptem amb el servei de nutrició 🍏 amb professionals experimentats que t’acompanyaran i t’assessoraran perquè assoleixis el teu objectiu.

El primer pas que seguim amb el pacient és l’avaluació inicial, que és vital per a definir els objectius i dissenyar el pla més adequat a cada cas. Per fer-la tenim en compte 4 aspectes clau per a millorar la teva salut i el teu rendiment:

Historial clínic: analitzem aspectes de salut que calgui millorar o apuntalar mitjançant la nutrició o suplementació. Revisem dades de l’analítica bioquímica, prova d’esforç, al·lèrgies, intoleràncies, patologies, lesions…

Hàbits nutricionals: gustos, rutines, llocs habituals on fem la compra per a ajustar el pla al dia a dia, dietes especials per vegetarians, per vegans, etc..

Historial esportiu (si és el cas): veure calendari esportiu, volum d’entrenament i competències claus per a planificar la temporada.

Anàlisi antropomètrica: interpretar com està repartit el nostre pes en els diferents teixits corporals: ossi, muscular i adipós. D’aquesta manera podem avaluar el nostre estat de salut i rendiment comparant-lo amb atletes de cada disciplina esportiva específica.

Posteriorment, fem sessions de control i actualitzacions o també preparació de competicions. Els seguiments periòdics van enfocats a reajustar el pla en funció del progrés, canvis en la composició corporal o el calendari esportiu.

Al Centre Mèdic la Roca comptem amb els nutricionistes Marc Gómez i Guillem Vizcaino.

🗓️ Demana la teva hora: pots fer-ho trucant al 93 842 44 16 o també pots reservar la teva hora mitjançant la CITA ON-LINE.

altres serveis que et podrien interessar