CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Biomecànica del ciclisme

L’objectiu de la biomecànica del ciclisme és personalitzar la posició sobre la bicicleta, maximitzant la relació entre rendiment i salut. Un cop fet guanyarem comoditat, optimitzarem la pedalada i prevenim lesions.

Com ho fem?

✔️ Anamnesis sobre antecedents mèdics, esportius i relació biomecànica a sobre de la bicicleta observant els plants frontals, lateral i posterior, i en 3 dimensions.

✔️ Exploració en camilla (rang articular, balanç muscular, detecció de lesions estructurals, peu cavo/valgo, genum valgo/varum, rotacions, torsions i asimetries).

✔️ Valoració a sobre de la bicicleta dels angles (goniometria) i eixos mecànics en funció del tipus de bicicleta de l’usuari (carretera, BTT, CX o triatló) en 2 dimensions i en 3 dimensions. Treballem amb un sistema 3D d’anàlisi del moviment que és molt precís, de la marca Stt Systems. També treballem amb el sensor de pressió de seient Wiva.

✔️ Correcció dels punts susceptibles a modificar en la bicicleta. Incorporació de falques, alces o plantilles per millorar els eixos mecànics en cas necessari.

✔️ Valoració i col·locació correcta de les cales i assessorament del tipus de calçat.

✔️ Estudi pre-compra. Comptem amb un potro amb el qual podem fer estudis pre-compra perquè el ciclista es pugui comprar la talla correcte de bicicleta.

El potro

El potro ens dona infinitat de possiblitats per simular diferents components i postures. Després transferim les mides a la bici. També ens permet fer estudis pre-compra per no tenir errors de talla i material.

El sistema d’anàlisi del moviment en 3D de STT System

Ens basem en l’anàlisis del pedaleig amb el sistema 3D de Stt system. Sistema amb més dades i precisió que el sistema Retul.

Túnel del vent virtual Bioracer Aero

Estudis del Cda per optimitzar l’aerodinàmoca de ciclistes i triatletes.

Pressions de seient amb WIVA saddle presure

Amb els sensor de pressions de seient podem veure si la talla del seient és correcte i podem ajustar millor la posició del seient i inclinació. Una bona eina que ha revolucionat els estudis de biomecànica.

biomecanica-ciclisme

Notiokonect

Si vols medir el teu CdA amb estudi de camp disposem de la tecnologia de notiokonect.

 

biomecanica-ciclisme

 

 

altres serveis que et podrien interessar