CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

ULTRA CAVALLS DEL VENT 2013

La Salomon Nature Trails Ultra Cavalls del Vent 2013 va tenir el seu tret de sortida dissabte 21 de setembre a les 7 del matí. Els corredors sortien de la plaça de Bagà disposats a superar els 100km de cursa abans que transcorreguessin les 28 hores permeses.

La travessa de 100km és natura en estat pur, amb un desnivell acumulat de 13320m i un desnivell positiu de 6668m, passa per vuit refugis situats al Parc Natural del Cadí- Moixeró a més d’incloure en el seu recorregut la sortida i arribada a Bagà i el pas pel poble de Bellver de Cerdanya.

Després de la malaurada cursa del 2012, la cursa d’enguany s’afrontava amb els ànims ben alts, molta motivació i esperit, sobretot, de gaudir-la i acabar-la.

La jornada va transcórrer amb tranquil·litat, el dia despuntava amb una mica de fred però de seguida el sol feia acte de presència assegurant un dia calorós sobretot a les hores centrals.

L’ambient a l’arribada era càlid, la plaça major de Bagà era plena de públic esperant l’arribada dels herois. A més a més, el comentarista ambientava l’entrada a meta dels atletes que completaven la cursa, anomenant-los i felicitant-los. A les 12 de la nit l’organització premiava als assistents amb una xocolata calenta i coca per a fer més dolça l’espera.

Pel que fa al podi masculí, Luis Alberto Hernando va completar la prova en 10h23m, amb Tófol Castanyer en 10h25m i Miguel Heras tancant el podi en 10h27m.

En el podi femení la victòria se la va endur Nuria Picas amb un temps de 12h 05 minuts, seguida de Uxué 12h39m i la Laia Andreu 14h09m va completar el podi amb un temps de 14h i 09 min.