CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

TRANSVULCANIA 2013

El passat dissabte 11 de maig, gairebé 1000 participants d’arreu del món van participar a la TRANSVULCANIA SALOMON Nature Trails 2013, que té lloc al incomparable entorn de l’illa de La Palma.

El recorregut té una distància total de 83.3 kilòmetres i un desnivell acumulat de 8.525 metres. La cursa passa pels camins del GR 131 – Ruta del Bastón, primer, i del GR 130 – Camí Reial de la Costa.

És una prova molt exigent que requereix d’una gran condició física i un gran volum d’entrenament previ dels participants per poder afrontar-la amb èxit.

Els millors corredors de muntanya del món, del nivell de Kilian Jornet o Anton Krupicka, Anna Frost, Núria Picas i Emelie Forsberg, es van reunir a la cursa, aportant a la Ultramarató un nivell espectacular.

IMG_2636

Pel que fa als nostres esportistes, en Quim Magan, que participava a la cursa per primera vegada,  va assolir la posició número 40 de la classificació general i la 35 dins la seva categoria, amb un temps de 9 hores, 8 minuts i 43 segons. Era, la Transvulcania, el seu primer repte de la temporada i val a dir que l’ha superat amb escreix.

També cal destacar el paper d’altres participants amics com en Jordi Riera amb un temps de 12:09:01, en Jordi Fresquet (17:25:59), en Jesús Paez (16:53:48) i en Luis Miguel Pérez (16:51:30). Moltes felicitats a tots els valents!