CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Titan desert by Garmin 2015

Dimecres passat es va celebrar la tercera etapa de la famosa Titan desert entre TOUGHACH i LAMDOUARE amb un total de 113KM i 1.128M de desnivell acumulat. El guanyador va ser Francisco Pérez Sánchez (Primaflor Orbea) amb un temps de 03:56:48 i la guanyadora Mayalén Noriega (Primaflor orbea) finalitzant amb un temps de 04:38:31.

titan

Anna Villar va finalitzar a la 6ª posició categoria femenina i a la posició 161 de l’etapa.

Dijous tenia lloc la quarta etapa entre LAMDOUARE i ERG ZNAIGUI amb una distància de 98KM i 585M de desnivell. Els participants es van trobar amb la gran primera etapa del desert, amb fort vent i un terreny sorrenc posant a prova les habilitats dels participants. Es proclamava guanyador Oriol Colomé Roca (Esteve) amb un temps de 03:39:48 i en categoria femenina guanyava Anna Ramírez Bauxell (Primaflor Orbea) amb un temps de 04:22:02.

La nostra companya Anna Villar va finalitzar a la 7ª Posició categoria femenina i al lloc 169 a la general de l’etapa.

Divendres 1 de Maig, cinquena jornada de 100% Btt entre ERG CHEBBI i MERZOUGA amb un total de 102KM i 510M de desnivell acumulat. Per primer cop en l’ història de la Titan desert els corredors es van trobar sense senyalització, obligant-los a navegar amb el GPS per trobar els quatre punts de pas obligatoris abans de l’arribada. Una etapa 100% titan 100% desert on molts corredors van tindre que baixar de les seves màquines i portar-les a coll.

En primera posició amb un temps de 03:58:43 arribava Enrique Morcillo (Scott Team) seguit de Diego Alejandro Tamayo (Zarabici) 04:01:24 i de Juan Pedro Trujillo (primaflor Orbea) 04:01:54. En categoria femenina pujava a l’esgraó més alt Ivonne Kraft (TBellès-W2W) amb un temps de 05:42:14 seguida per Anna Ramírez Bauxell (Primaflor Orbea) 05:45:58 i Mayalén Noriega a pocs minuts completant la 3ªPosició 05:48:39.

Anna Villar finalitzava en 7ªPosició classificació femenina amb un gran temps de 06:26:52.

titan2

Finalitzada la 10ª Edició de la Titan Desert 2015

L’última etapa es va celebrar entre MERZOUGA i MAADID de 65KM de distància i 303M de desnivell acumulat, posant punt final a una de les proves més exigents Btt a nivell mundial. L’objectiu de molts corredors era de ser “finishers” després de més de 600KM al cos, molt sofriment, esforç i passió per el MTB.

Fi d’una edició èpica de la Titan Desert 2015 amb la victòria del Colombià Diego Tamayo (Zarabici-trek) amb un temps total de 22 hores 45 minuts i 49 segons. I en categoria femenina, sense gaire oposició, es proclamava guanyadora Anna Ramírez Bauxell (Primaflor Orbea) amb un temps total de 27:48:33.

Pujava al podi a l’arribada a MAADID Juan Pedro Trujillo (Primaflor Orbea) amb un temps de 02:07:14 seguit de Bram Rood (KMC Mitsubishi) 02:07:22 i en tercer lloc Francisco Pérez (Primaflor Orbea) 02:07:23.

Al podi femení en primer lloc es coronava guanyadora Mayalén Noriega (Primaflor Orbea) 02:43:38, en segon lloc arribava Anna Ramírez Bauxell (Primaflor Orbea) 02:46:58 i en tercer lloc Ivonne Kraft (TBellès-W2W) 02:53:33.

Anna Villar va aconseguir finalitzar en 7ª Posició amb un temps de 03:14:30.

Des del Centre Mèdic La Roca (CMLR) volem donar tot el nostre suport a l’Anna Villar perquè pugui estar al 100% als seus compromisos mundials.