CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Tiago Ferreira i Adelheid Morath guanyadors de la Volcat 2015

volcat 2015

L’estrena de la VolCat com a prova de categoria UCI ha coronat a Tiago Ferreira i Adelheid Morath com els més forts en una cursa trepidant en què tots dos ciclistes han imposat la seva qualitat i han controlat les tres etapes. El portuguès del Protek Team es va adjudicar les dues primeres etapes i ha repetit victòria a la general mentre que la campiona alemanya ha guanyat els tres parcials disputats a Vilanova i la Geltrú, la Pobla de Claramunt i Igualada.

La classificació final masculina de la VolCat puntuable per al rànquing mundial UCI l’ha encapçalat el portuguès Tiago Ferreira amb un temps total de 7:08:13 avantatjant a Alexander Gehbauer a 2:10 i a David Valero en 4:51 que ha defensat la tercera posició i ha deixat sense opcions de podi a Sebastien Carabin i a Jordan Sarrou.

En categoria femenina ha estat dominada amb mà de ferro per la campiona alemanya Adelheid Morath del BH-SR Suntour-KMC que s’ha imposat sense oposició en les tres etapes amb un registre total de 8:33:25, seguida de la catalana Clàudia Galícia del Polar-Trek a 6:40 i de la ciclista del Versluys Team Githa Michiels.

Cal destacar que el nostre company del Tbikes Albert Soley ha obtingut a Vilanova i la Geltrú la 82ª Posició. Però per mala sort, a la segona etapa ha tingut problemes mecànics i l’han deixat fora de cursa, encara que finalment, ha pogut disputar la tercera i última etapa ac
abant en una més que bona 88ª posició.