CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

MARATÓ DE MUNTANYA A VILALLER

La Marató de Muntanya Sky Marathon  RIBAGORZA ROMÁNICA es va disputar diumenge 30 de juny a Vilaller (Alta Ribagorça), els 42km transcorren pel mateix circuit en que l’any passat es fa fer la prova reina dels SkyGames. Amb un desnivell positiu de gairebé 3000m, culminant en el seu punt més alt el Pic de Llauset – 2.910m.

És una prova del Campionat d’Espanya individual i per equips, on hi participen diferents corredors i corredores de la Selecció Catalana com Laia Andreu, Sílvia Leal, Montse Martínez, Anna Comet, Marc Carós, Eric Díaz, Xavi Espiña, Pep Viñas, Rafa Parés i Dani Tristany.

Des del Centre Mèdic La Roca vam seguir de molt d’a prop als nostres esportistes Montse Martínez i Quim Magan, la primera va fer un temps de 05:28:17, quedant la sisena classificada de les dones, i en Quim es va lesionar i va haver d’abandonar la cursa al km 30.

El podi femení va estar format per Núria Picas en primera posició amb un temps de 04:55:36, Maite Maiora en segona posició (05:02:53) i en tercera posició l’Anna Comet (05:09:16).

I el masculí en primera posició Malek Zaid (04:13:21), en segona Alfredo Gil (04:16:27)  i per completar-lo Manuel Merillas (04:18:30)