CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

SELECCIÓ D’HOQUEI PATINS GUANYA EL MUNDIAL D’ANGOLA

 

La Selecció Espanyola d’Hoquei Patins es va proclamar campiona del món el passat dissabte 28 de setembre a Angola. Esdevé, d’aquesta manera, el millor equip de la història al guanyar el seu 16è mundial –el cinquè consecutiu-.

La final es va disputar contra Argentina a l’estadi Luanda Arena. El partit semblava fàcil durant la primera part, però després del descans, l’equip argentí va protagonitzar una remuntada espectacular que va tenir als espectadors amb l’ai al cor fins gairebé al final. El patiment es va acabar amb l’aparició del capità Pedro Gil, amb una mentalitat forta i guanyadora, que va marcar un golàs que significava el definitiu 4 a 3 i la victòria per al seu equip.

 

hockey

 

El combinat espanyol format pels jugadors Marc Gual, Sergi Fernandez, Jordi Bargalló, Pedro Gil, Enric Torner, Carles Grau, Xavi Barroso, Jepi Selva, Toni Pérez i Jordi Adroher. I l’equip tècnic, encapçalat per en Carles Feriche, l’entrenador, ha demostrat amb escreix que és el millor equip del món i que aconsegueix allò que es proposa.

Cal mencionar la presencia del fisioterapeuta Martí Compte, col·laborador del Centre Mèdic La Roca, que va acudir al Mundial en substitució del nostre fisioterapeuta Xavi Reyes. Des d’aquí valorem la seva feina ben feta.