CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Prepara la mitja

a3_entrenaments2-724x1024

Entrenaments per a la MITJA MARATÓ DE MONTORNÈS DEL VALLÈS i la cursa de muntanya Camí dels Ibers

Si vols córrer la Mitja Marató de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca al Centre Mèdic La Roca et proposem un programa de grups d’entrenament en diferents nivells.

Els grups d’entrenament tenen com a objectiu preparar a l’esportista per a aconseguir la seva fita d’una manera compartida i més divertida, entrenant amb altres persones, potenciant la part positiva de fer esport en grup.

Si t’agrada més córrer per muntanya també et preparem per poder participar a la Segona Edició de la cursa Camí dels ibers que tindrà lloc el 6 d’abril de 2014 a la Roca del Vallès.

Pel que fa als nivells d’entrenament en farem dos amb monitors a cada nivell: El primer estarà dirigit als esportistes que ja estan iniciats en l’esport i tenen bon ritme, i el segon serà per a aquelles persones que es volen iniciar o que fa poc que corren. Hi haurà un tercer grup amb entrenament planificat sense monitor.

Els horaris són dimarts i dijous a les 20:30h i dissabtes a les 08:00h. El punt de trobada és davant  del CMLR.

Disposem del servei de dutxes que ens ofereix el CEM de La Roca del Vallès.

La inscripció són 5 euros i amb aquesta s’obtindrà l’obsequi d’una samarreta.

Els participants també disposaran de descomptes en la inscripció a la mitja marató de Montornes i a la cursa Camí dels Ibers.

Organitzador: Centre Mèdic la Roca i Bisanon

Amb la col·laboració de: La Mitja de Montornès, l’Ajuntament de La Roca del Vallès i Camí dels Ibers.