CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Osteopatia

L’osteopatia és considerada com l’art, la ciència o la tècnica per diagnosticar i tractar la disfunció del cos humà mitjançant diferents tècniques manipulatives que tenen com a objectiu millorar l’estructura músculo-esquelètica.

Podem definir l’osteopatia com la disciplina que cerca l’equilibri entre l’estructura i el funcionament del cos. L’osteopatia no és una alternativa sinó una professió complementària a la medicina convencional.

L’objectiu de l’osteopatia és restablir la mobilitat perduda i donar l’equilibri que mereix el sistema músculo-esquelètic, visceral i cranial, mantenint l’elasticitat del teixit connectiu en tots els seus sistemes.

L’osteòpata, manipula el sistema músculo-esquelètic per buscar la correcta alineació i el bon funcionament del cos. Degut a l’estrès psíquic, un accident o una mala postura es pot veure alterat el sistema músculo-esquelètic provocant una disfunció local o regional de les funcions nervioses, això pot produir una alteració de les funcions dels diferents òrgans vitals.

altres serveis que et podrien interessar