CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Montse Martínez

La nostra amiga Montse Martínez participava el passat cap de setmana a l’última prova de la copa del món, la Limone Xtrem, amb 23km i 2 080+ de desnivell.  Aquesta forma part de la tercera “Limone Extreme Skyrace” Edition, …disputada des del divendres dia 11 al diumenge 14 d’octubre.
La cursa es defineix com una carrera d’skyrunning pròpiament dita, en territori italià, amb punt de sortida i arribada al llarg Garda, passant pel poble de Reamol i coronant el Monte Carone (1621m). L’Xtreme, té una vista única amb les seves panoràmiques, la natura verge, la qualitat i seguretat representa una oportunitat perfecta per acabar la temporada de curses.
La carrera va comptar amb la presència dels millors atletes de la modalitat, aplegant esportistes de la qualitat de Kilian Jornet, Emilie Forsberg o Stevie Kremer.
El podi masculí va estar format per Kilian Jornet (02:17:03) seguit de Ionut Zinca (02:18:27) i Aritz Egea (02:18:53). I el podi femení va estar format per Stevie Kremer (02:46:13), Antonella Confortola (02:53:58) i Emilie Forsberg (02:54:54)
IMG_3955
L’amiga del CMLR Montse Martínez va finalitzar la cursa amb bones sensacions. La felicitem per poder estar entre els millors corredors de trailrunning del món.