CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

MONTNEGRE BTT TRAIL RACE 2013

Ahir, diumenge 13 d’octubre, a Arenys de Munt va tenir lloc la 2ona edició de la Montnegre BTT Trail Race d’enguany. La Montnegre ofereix dues curses, una de BTT i una altra de Trail. Dins l’opció de BTT (amb tret de sortida a les 8:30h) trobàvem dos circuits: el circuit llarg de 45km i el circuit curt de 25 Km. Pel que fa al Trail (amb inici a les 9:15h) hi havia un circuit llarg de 22 Km i un circuit curt de 10 Km.

La localitat d’Arenys de Munt va acollir als 1000 participants (ajuntant totes les modalitats), el dia despertava amb fresca i el clima acompanyava a gaudir de la muntanya.

Tal i com els organitzadors van dir l’objectiu de la jornada és “compartir i viure experiències a la muntanya” mitjançant la pràctica de l’esport i tenint compte sempre del medi natural. Val la pena visitar la seva web www.mesmuntanya.com on trobareu, entre altra informació, una explicació ben detallada de cadascun dels recorreguts, així com fotografies de cadascuna de les curses.

IMG_3943

El Centre Mèdic La Roca es va encarregar del servei de fisioteràpia post cursa de tots els participants oferint els tractaments de massatge i crioteràpia per ajudar a la recuperació muscular. L’afluència va ser molt alta i els fisioterapeutes del CMLR van treballar amb empenta per tal de donar abast a tots i totes les atletes.

Per últim, felicitar als amics del CMLR que van finalitzar la cursa, enhorabona!!

CHRISTIAN MEDINA 1h08:26.93 ROGER SOLANAS 1h12:26.07 NATHALIE CHARPENTIER 1h35:05.90 RICARD REYES SALAMANCA 1h35:05.55 ISI BUCOSA 15:08.05 CARLES GARCIA 1h28:03.06 SANDRA DE PRÁDENA 1h32:17.27 DANI ROBLEDO 1h31:25.42 ROGER SOLANAS 15:05.54