CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Ismael Ventura al 4Stage MTB Race de Lanzarote

L’Ismael Ventura ha estat a Lanzarote participant a 4 Stage MTB Race, organitzat per el Club La Santa, que consta de quatre carreres durant quatre dies.

El 90% dels recorreguts de les quatre etapes són de pista, sorra, camps de lava i camins del nord de l’illa. La contrarellotge surt de la Caleta de Famara i puja fins Las Nieves (aprox. 25 Km) amb 500 metres de desnivell positiu. La més dura és la carrera ‘XL’ que porta als participants des del Club La Santa cap a Teguise, seguint per la part baixa de la muntanya prop de la presa d’aigua, fins als molins de vent (més de 10Km de pujada). La tornada al Club La Santa és per Teguise.

A la primera etapa l’Ismael va quedar quart. A la segona etapa va quedar tercer perdent l’última posició a l’últim moment. A la tercera etapa vuitè i a la quarta i última etapa sisè. Va acabar 6è de la classificació general tot i que fins la tercera etapa anava tercer.
ismael ventura 4stageMTB race

L’Ismael ens comenta que ha tingut unes molt bones sensacions i que està molt content amb els resultats. Amb molta confiança i seguretat de cara a les properes competicions com l’Andalucia Bike Race.