CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Ismael Ventura

Durant la setmana passada es va disputar la sisena edició de la prova més gran per etapes d’Amèrica del Sud, la Brasil Ride. La cursa comptava amb set jornades de competició recorrent 600km de la zona de Chapada Diamantina, a Bahia.

El primer dia els participants van disputar una contrarellotge de 18.6km, el segon dia una etapa de 139km amb 3000m de desnivell positiu. El tercer dia un circuit de 7km on els bikers van fer 5 voltes, la quarta jornada 87km amb 2393 de desnivell positiu, el cinquè dia van ser 95 els quilòmetres quan van haver de superar, amb 2228m de desnivell, la penúltima etapa comptava amb 143km i per últim 61km que servien per posar el punt i final a la cursa.

ismael ventura

Enguany, la prova entrava a categoria UCI, fet que garantia la presència de grans corredors, com els portuguesos Luis Leao Pinto i Tiago Ferreira -defensors del títol-, el campió del mon de bike-marató (el suís Christoph Sauser) i l’equip del nostre amic Ismael Ventura, que juntament amb el seu company Ramón Saguès van finalitzar en segona posició.

El podi va ser completat per Avancini i Sherman en primera posició i Sauser i Yamamoto que van finalitzar en tercera posició.