CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
Demana cita prèvia La Roca Montornès

INDIBA

El nostre centre disposa de la tecnologia Indiba activ. per tractar diferents lesions tant agudes com cròniques (trencades fibril·lars, problemes degeneratius, lumbàlgies, tendinitis, artrosis lumbar, genoll, mans…) amb la tècnica d’hipertèrmia. Proporciona una reducció significativa del dolor i dels processos inflamatoris.

L’energia electro-regenerativa de Indiba activ permet activar el metabolisme de les cel·lules restablint el seu equilibri, augmentant la vascularització i la temperatura interna en els teixits de l’aparato músculo-esquelètic.

El resultat és una clara acceleració dels processos naturals de curació del cos humà, reduint el dolor del pacient des de la primera sessió. A més la capacitat funcional es restableix degut a la recuperació del moviment, a la mormalització del to muscular i al increment de l’elesticitat.

Al mateix temps, el drenatge produït per Indiba activ ajudarà a disminuir la inflamació. Gràcies a tot això es redueix considerablement el temps de recuperació.

Indiba activ Therapy és una solució eficaç per accelerar la curació, alleujar el dolor, facilitar la mobilització, tractar mals recents i reduir la inflamació.

L’experiència en l’esport d’elit ens ha ensenyat a integrar la teràpia manual de forma simultània obtenint una major eficàcia. Grans esportistes com Chema Martínez o Rafa Nadal es tracten amb Indiba activ Therapy.

Ara pots tractar-te amb freqüència de forma agradable, segura, innòcua i no invasiva, inclús en presència d’implants metàl·lics.

Per més informació visiteu: www.indibaactiv.com

altres serveis que et podrien interessar