CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

INDIBA

Tant al Centre Mèdic la Roca com al Centre Mèdic Montornès, disposem de la tecnologia Indiba activ. per tractar diferents lesions tant agudes com cròniques (trencades fibril·lars, problemes degeneratius, lumbàlgies, tendinitis, artrosi lumbar, genoll, mans…) amb la tècnica d’hipertèrmia. Proporciona una reducció significativa del dolor i dels processos inflamatoris.

Amb el seu sistema únic de radiofreqüència, la tecnologia INDIBA activ estimula el procés natural de recuperació del cos, afavorint la regeneració cel·lular i contribuint a l’activació de la circulació sanguínia.

❗ És vital en el procés de recuperació dels pacients, reduint el dolor i la inflamació i accelerant el temps de recuperació.

✅ És un tractament molt agradable i confortable, i l’utilitzem més enllà de la fisioteràpia terapèutica, també en la fisioteràpia estètica, esportiva i del sòl pelvià.

Si tens cap dubte sobre les sessions amb INDIBA que t’oferim truca’ns, t’informarem:
📍 Centre Mèdic la Roca 93 842 44 16
📍 Centre Mèdic Montornès 93 491 15 49

Demana hora des del servei de cita on-line

Indiba activ Therapy és una solució eficaç per accelerar la curació, alleujar el dolor, facilitar la mobilització, tractar mals recents i reduir la inflamació.

L’experiència en l’esport d’elit ens ha ensenyat a integrar la teràpia manual de forma simultània obtenint una major eficàcia. Grans esportistes com Chema Martínez o Rafa Nadal es tracten amb Indiba activ Therapy.

Ara pots tractar-te amb freqüència de forma agradable, segura, innòcua i no invasiva, inclús en presència d’implants metàl·lics.

Per més informació visiteu: www.indibaactiv.com

altres serveis que et podrien interessar