CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

HALF CHALLENGE CALELLA

Diumenge 19 de maig, a Calella, va tenir lloc la HALF CHALLENGE Barcelona, triatló que forma part del Campionat d’Europa de Mitjana Distància.

En categoria masculina, el podi ha estat format per Javier Gomez Noya (04:05:07) Martin Jensen (04:11:12) i Jens Toft (04:13:13)

Pel que fa a la categoria femenina, les millors han estat Camila Pedersen (04:35:34), Eimear Mullan (04:41:11) i Maria Czesnik (04:42:35)

En referència als nostres atletes amics cal destacar el bon resultat de Rafa Espinar va acabar amb un temps de 4h, 41min i 24 segons, Iván Limia va acabar vuitè de la seva categoria amb un temps de 04h, 50min i 09 segons, Xavi Reyes 10è de la mateixa categoría va fer un temps de 04h, 55min, i 54 segons.