CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Entrevista a VOTV de Quim Magan i Xavi Reyes.

Ahir, dimecres dia 20 de març, en Quim Magan, tercer classificat a Marató de la cursa de Muntanya de la Vall del Congost, i Xavi Reyes, fisioterapeuta del Centre Mèdic La Roca i també corredor de la Mitja Marató de la mateixa cursa, van ser entrevistats per en Miki Güell al programa Infoesports DX del canal VOTV.

En Quim Magan, esportista patrocinat pel Centre Mèdic La Roca, en tres setmanes participarà a la cursa de Muntanya Camí dels Ibers (La Roca del Vallès) i al maig afrontarà el seu principal objectiu de la temporada La Transvulcania (La Palma).

En Xavi Reyes després d’acabar la Mitja Marató es va unir a l’equip de fisioterapeutes del CMLR que estaven realitzant la recuperació dels corredors.

Donem les gràcies a VOTV per l’entrevista i especialment al Miki Güell per la seva amabilitat i atenció. A més a més, felicitem a tot l’equip pel seguiment i extens reportatge de la cursa.

L’entrevista es va emetre al programa Infoesports DX a les 20:30h i a les 22:30 Aquí us deixem el reportatge complet, esperem que us agradi: