CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Entrevista a VOTV a Xavi Reyes i Montse Martinez

Avui, dimecres dia 10 d’abril, en Xavi Reyes –com a representant dels organitzadors de la Mitja Marató Camí dels Ibers- i la Montse Martínez, segona classificada en categoria femenina a la cursa, han estat entrevistats per en Miki Güell al programa “Infosports DX” del canal VOTV on han parlat de la seva experiència en aquesta primera edició del Camí dels Ibers.

Durant el col·loqui s’ha comentat que la cursa ha tingut una molt bona acceptació (un mes abans es van tancar inscripcions, quedant prop de 50 persones en llista d’espera) la cursa ha estat una festa pels corredors i les seves famílies. En Xavi comenta que l’objectiu era fer una cursa propera on podem atendre de manera molt personal al corredor i n’estan molt satisfets de l’acollida que han tingut totes les propostes fetes per la cursa. Per exemple, el pla d’alimentació per cursa dissenyat pel nostre col·laborador (BISANON) ha rebut més de 900 consultes.

Els corredors destaquen, per sobre de tot, el recorregut i els voluntaris–opinió a la que s’hi suma la Montse Martínez- . La majoria de participants desataquen com a fet diferencial l´ambient de la cursa, els ànims i les atencions dels voluntaris. Al lloc menys esperat podies trobar timbalers o crits d’ànim dels voluntaris, la muntanya estava farcida de gent; els organitzadors han volgut remarcar la importància dels voluntaris i n’estan molt agraïts.

Per altra banda, recordar que en aquests dies s’estan tancant números i l’organització farà una donació al Xiprer per ajudar-los a tirar endavant el seu projecte.

Agrair, també, la implicació i l’ajuda rebuda per part de la Roca Village, el restaurant Mas Sant Lleí, la marca esportiva Salomon, a BISANON i al CMLR gràcies als que hem pogut arribar a realitzar la cursa.

Per últim, donar les gràcies a VOTV pel seguiment realitzat a la cursa així com el seu suport a les iniciatives esportives de la nostra comarca.