CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

ELS BASTIONS

Aquest cap de setmana ha tingut lloc a La Vall de Ribes la cursa de muntanya “Els Bastions”.

La cursa ofereix dues opcions per viure-la:

• Ultra: Per a persones experimentades en muntanya i preparades per aguantar un esforç intens durant moltes hores seguides.
  • Trail: Dirigida a qualsevol persona amb una mínima experiència en muntanya i permet escollir el número de jornades i els establiments on es faran les pernoctacions.

El podi masculí de la ultra va estar format per Ernest Ausiro (11:47:03), seguit per Albert Herrero (12:50:47) i Lluís Sanvicente (12:52:09).

El podi masculí del trail va estar format per Oscar Pérez (6:07:27), seguit per Jordi Gamito (6:16:29) i Joan Salamaña (6:18:00).

El podi femení de la ultra va estar format per Miriam Moreno (21:00:34) i Anna Valldaura (22:30:49).

El podi femení del trail va estar format per Mercedes Arcos (7:30:16), seguida de Xènia Pallarès (8:01:34) i Celia Tajada (8:18:50).

bastions

Felicitem a tots els participants i especialment al Salvador Valeri que va quedar en onzena posició de la classificació general i primer de veterans amb un temps de 14:50:45.