CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Els 10KM DE LES FRANQUESES

El dia despuntava ben tapat i plovisquejava una mica. L’ambient era fred i el sostre del Pavelló Municipal s’agraïa durant els minuts previs a la cursa. Pocs moments abans del tret de sortida el sol va fer acte de presència i va servir per donar la tranquil·litat als corredors que la pluja respectaria l’estona de competició.

Al voltant d’uns 600 corredors es van aplegar ahir diumenge a Les Franqueses del Vallès per afrontar els seus 10km, d’asfalt i pista. La cursa, que es caracteritza per tenir un recorregut amb força pujadetes, és solidària i destina els beneficis a ajudar a la recerca contra el càncer de ronyó.

IMG_4377

Els tres primers classificats masculins van ser, Francesc Marsol (00:33:58),
Miki Solé Pérez(00:34:06) i Oriol Sellarés Martinez (00:34:40).
Les tres primeres classificades femenines van ser Ana Belen García Rull (00:40:26),
Vanessa Sancho Torrents (00:42:08) i Nidia Zulma Borget Ruidiaz (00:43:32).

I una bona colla d’amics del CMLR també van participar a la prova. Aquests van ser els seus resultats: