CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

El Tast de la Mitja

El passat dissabte 5000 participants van córrer “El Tast de La Mitja”. La cursa –de 10km, certificats oficialment per la Federació Catalana d’Atletisme-s’autodefineix  com pla i avall, amb clara referència les característiques del seu recorregut.

El Tast tenia el punt de sortida al municipi de La Garriga, a les 10:30h del matí, i el punt d’arribada a les pistes d’atletisme de Granollers, havent passat per Les Franqueses i Canovelles.

La jornada es presentava amb un sol que prometia escalfar de valent i així va ser, sobraven les mànigues de camisa i l’aigua de l’avituallament s’agraïa de veritat. El bon temps va afavorir que un gran nombre d’espectadors de totes les edats s’acostessin a les pistes a rebre els atletes, assegurant un clima familiar i una bona acollida als corredors que finalitzaven la cursa amb una volta a la pista.

tast1

El podi femení va estar format per Anna Riera (00:38:42), Susana Sánchez (00:39:01) i Loida Reyes (00:39:41). Pel que fa al podi masculí Roger Roca (00:30:47), Abdelfatah Lamkarchel (00:31:38) i Jordi Comas (00:31:55).

En l’edició d’enguany, el grup de corredors participants amics del CMLR ha estat molt nombrós, els felicitem a tots i cadascun d’ells per la feina ben feta i l’objectiu aconseguit. Aquí us deixem un recull dels seus noms i temps. Enhorabona campions!

Alberto Vieria (00:34:11)

Goyo Jurado (00:37:22)

Miquel Mestres (00:38:08)

Sandra Sardina (00:50:44)

Nathalie Charpentier (00:53:22)

Enric García (00:53:58)

Joan Francesc Mestre (00:54:15)

Blanca Solé (00:58:12)