CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Edgar Pérez

Edgar Pérez és preparador físic i readaptador esportiu del Centre Mèdic la Roca. “S’ha d’entendre la lesió com una finestra d’oportunitats per a crear hàbits, autoconeixement i millora dels punts febles”, assegura.

  • L’Edgar, que forma part del nostre equip des de fa 4 anys, ofereix els serveis de millora de la condició física orientada a una gran varietat d’objectius (millora de la salut, millora de la composició corporal, alt rendiment esportiu en diferents disciplines esportives tant col·lectives com individuals), recuperació de lesions i readaptació esportiva.
  • Està format en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i compta amb dos màsters orientats a l’educació i a la readaptació esportiva.
  • Va jugar 22 anys al BM Granollers, els 8 últims com a jugador del primer equip. Sens dubte, la seva experiència com a jugador professional és un plus a l’hora d’oferir els seus serveis.
  • El podeu trobar els dijous i en diferents franges horàries de la resta de dies, al Centre Mèdic la Roca. Combina la seva feina al nostre centre amb la de preparador físic del BM Granollers, responsable de la preparació física del projecte Blume i també participa amb les categories inferiors de la selecció espanyola d’handbol.