CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

DUATLÓ DE CALELLA

Ismael Ventura i Francesc Cuevas, esportistes del CMLR, han participat al campionat d’Espanya de duatló de mutanya que va tenir lloc aquest cap de setmana a Calella quedant en segona posició.

Una competició que constava de 6km de running completament plans, 20km de BTT a un circuit con desnivells importants i un segment final de 3km de running, també plans.

Els millors especialistes del país es van reunir a la prova nacional més important d’aquesta disciplina. Ismael Ventura finalitzava el primer parcial de carrera a peu en la 36ª posició, a més de dos minuts del cap de carrera. Encara que la distancia respecte els primers semblava insalvable, a la meitat del tram de BTT ja era líder de la prova, i a la ultima part del segment aconseguia un minut de avantatge sobre el seu més immediat perseguidor.

Amb aquesta diferència iniciava els 3 ultims km però no va ser suficient per mantenir-se líder. A 800 metres de meta va ser superat pel vencedor final degut als calambres que va tenir durant tot aquest segment. D’aquesta manera subcampió d’España de Ducross 2014.

“Es un buen resultado, teniendo en cuenta que es mi 4º duatlon de montaña y mi debut en un Campeonato de España. Me queda el mal sabor de boca de ver que la carrera se escapa en el último momento, pero he hecho todo lo posible para ganar, así que estoy satisfecho con el subcampeonato. Está claro que tengo margen para mejorar corriendo a pie así que el año que viene intentaré volver mejor preparado. He disfrutado del ambiente y la competición, y es una modalidad que me gusta e intentaré seguir entrenando.”555

Francesc Cuevas va fer el primer parcial corrents amb un temps de 22’21’’, el segon amb bicicleta amb un temps de 1:15:35 i el tercer amb 13’ obtenint un temps total de 1hora 50 minuts i quedant 25è a la classificació general.

Aquests resultats, unit als Jordi Grau van donar el títol de millor equip d’Espanya de Ducross al Triatló Montornès.