CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

DU de Vallfogona

La prova puntuable pel Circuit Català “La Duatló de Muntanya de Vallfogona” va celebrar diumenge 10 de novembre la seva onzena edició. La Du es compon de tres trams, el primer són 6km corrent, el segon 18km en bicicleta i el tercer, per acabar, 3km més corrent.

La cursa té el seu punt de sortida i d’arribada a Vallfogona de Ripollès, el segment més llarg (el de bicicleta) passa per Llastanosa, la Portella i el Pla de Santa Maria.

Els tres primers classificats masculins van ser Aleix Fabregas, Albert Soley i Marc Casanova amb un temps de 01:28:26, 01:31:48 i 01:33:13 respectivament.

I les tres primeres classificades femenines van ser Teresa Pons, Mariona Catedra i Laura Terradas amb un temps de 02:00:16, 02:04:24 i 02:04:50 respectivament.

IMG_4256

L’amic del CMLR Francesc Cuevas va aconseguir la 8ena posició amb un temps de 01:36:20, moltes felicitats!!! L’Ismael Vicente @ismavicentejo també va participar i va completar el circuit en 1 hora 58minuts i 35 segons.