CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Cursa de muntanya Camí dels Ibers – Centre Mèdic La Roca

El proper diumenge dia 7 d’abril, al municipi de La Roca del Vallès, tindrà lloc l’esperada Mitja Marató de Muntanya Camí dels Ibers. Els més de 300 participants es trobaran a les 9:00h del matí a la Plaça de l’Ajuntament per començar la mitja.

És una cursa que transcorre pel Parc de la Serralada Litoral amb sortida i arribada a La Roca del Vallès, amb una distància de 21,57km i un desnivell positiu de 1090m.

Aquesta mitja marató de muntanya ofereix un circuit atractiu i juganer, triat amb cura per tal d’oferir un recorregut en un entorn únic, on gaudir de la natura i endinsar-se en el bosc.

Serà la primera edició de la Mitja Marató Camí dels Ibers i, amb aquesta, els membres de l’organització han volgut oferir un recorregut exigent alhora que divertit, on el corredor s’ho passi d’allò més bé gràcies un itinerari amb més del 90% de corriol.

A més a més, aquest recorregut discorre per diferents punts emblemàtics de la nostra serralada que val la pena conèixer, passant, per exemple, pels poblats ibèrics de Cèllecs i Can Santpere.

ibers

 

Com no podia ser d’una altra manera en una cursa al nostre poble, l’equip de fisioterapeutes del Centre Mèdic La Roca oferirà, una vegada més, el servei de recuperació i fisioteràpia a tots els participants.