CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Crònica del partit del BM LA ROCA contra el AT. VALLADOLID.

El partit es presentava complicat, ja que Valldolid ocupa la 2a posició de la categoria, amb la millor defensa del campionat i amb tan sols un partit perdut a casa per 1 gol i contra el líder.

El BMLR es presentava amb les baixes de 3 homes importants com Marc Navarro i Lluís Montserrat, lesionats i Àlvaro Ferrer malalt; els 3 centrals defensius de l’equip.
Aquest últim fet va fer que l’equip hagués d’improvisar una defensa 3:2:1 molt avançada, en alguns moment pràcticament individual per minimitzar la gran 1a línia de Valladolid.
Tot i que es va aconseguir neutralitzar des del primer moment a Fernando Fernandez (només 3 gols en tot el partit), el Valladolid va imposar la seva superioritat des del primer moment amb un parcial de 8-3 inicial.
bm
L’orgull, coratge i competitivitat dels roquerols va fer que poc a poc les distàncies s’anessin retallant fins el 16-12 mitja part i inclús el 19-17 al voltant del minut 10 de la 2a i el 27-24 ja en el tram final. EL BM La Roca no va acabar de tenir opcions de lluitar el partit per varies precipitacions en atac i pèrdues de pilota que amb equips com Valladolid penalitzen molt i acaben provocant gols de contraatac directe. Així es va arribar al resultat final de 31-25.

Aquesta setmana segueix el calendari dur dels roquerols amb la visitia dissabte a les 19.30h del 3r classificat, el Go Fit Santander.
Des del CMLR us desitgem molta sort i estarem pendents dels resultats!