CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

COACH ESPORTIU – JORDI CHECA

Al Centre Mèdic La Roca ens movem per donar resposta a les inquietuds dels i les esportistes. Per aquest motiu oferim el servei d’entrenament personalitzat a mans del coach esportiu Jordi Checa Trabal (@jordicheca).

 jordi checa

 

En Jordi és llicenciat en Ciències de l’activat física i l’esport i destaca la importància de mantenir un bon nivell d’activitat física dins la nostra vida. En el nostre dia a dia costa ser constants en aquesta pràctica, de vegades per mandra i altres per desconeixença, d’aquí la importància de tenir un bon coach esportiu que ens guiï en la nostra pràctica i ens ajudi a aconseguir aquells objectius que ens proposem.

Saber-te en mans d’un bon professional, sentir-te cuidat, recolzat i guiat per algú expert en la matèria, que sap respondre les teves angoixes i anticipar-se a les noves necessitats esportives produeix uns efectes que del tot segur es veuran reflectits en els nostres resultats i marques personals.

El coach esportiu és quelcom més que un entrenador, és la figura d’aquell qui uneix els seus esforços als de l’esportista per obtenir un millor resultat, assegurant compromís, motivació, seguretat i eficàcia.

 

Podeu seguir-lo al seu blog:

http://www.jordicheca.com/blog.html