CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

CHALLENGE VITORIA 2013

El passat 28 de juliol de 2013 a la ciutat de Vitòria-Gasteiz van trobar-se més de 700 triatletes per a participar a la Challenge alabesa.  Es diu que la personalitat dels bascos és donada a l’esforç i s’adapta bé a la capacitat de sacrifici i superació, d’aquesta manera el marc de la Challenge ofereix un públic efusiu i entregat amb l’esportista.

La distància de la Challenge Vitòria està formada per tres segments: natació (3800m), ciclisme (180km) i cursa a peu (42km).

La ciutat de Vitòria-Gasteiz rep també el nom de Green Capital, degut al seu incomparable enquadrament dins la natura, que els triatletes van gaudir de valent durant el seu recorregut, així, per començar, la natació va tenir lloc al Pantà d’Ullibarri-Gamboa (reserva de biodiversitat); a continuació el tram en bicicleta va discórrer per la Serra de Elguea i del Camino de Santiago en el seu pas per la Llanada; per últim la carrera a peu oferia un circuit per la ciutat passant per llocs tan emblemàtics com la Plaça de la Virgen Blanca o l’Estadi de Mendizorroza.

En categoria masculina el podi ha estat format per Pedro Gomes (8:38:36), Alejandro Santamaria (8:51:36) i Carlos Lopez (8:52:29).

El podi de la categoria femenina l’han format Ana Casares (9:52:39), Gurutze Frades (9:54:28) i Ivette Grice (10:03:19).