CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Campionat d’Espanya de duatló LD elit

Els esportistes del CMLR Lluis Vila i Iván Limia han quedat Subcampió i quart d’Espanya de duatló LD elit a Orihuela.

LLUIS VILA

 

Els elit masculí van ser els primers en sortir amb Roger Roca al capdavant. A la segona volta de vuit quilòmetres, Roca acusa l’esforç de la mitja marató de Barcelona de la setmana passada i es caçat pel grup de preferits. A un minut arriba un grupet amb Beñat Arnaiz com a home més destacat i a 1:40 arriba Joan Nadal.

Els 66 kilòmetres del segment ciclista són duríssims, amb vents superiors als 35 km/hora. Des del kilòmetre tres, Raúl Amatriaín es posa en primera posició i LLuis Vila i Roger Roca aguanten. A partir del kilòmetre 25 Beñat Arnaiz es posa primer en aquest punt però no pot despenjar als tres primers. Més endavant, Joan Nadal que venia realitzant el millor parcial ciclista, connecta amb els quatre de davant en el kilòmetre 37 i se’n va sol a la T2.

Els vuit kilòmetres finals de carrera a peu són per Amatriaín que es col·loca líder als cinc cents metres. Vila manté l’avantatge perduda en boxes de deu segons fins que accelera a cent metres del final. Nadal és tercer a quatre minuts, mentre que el top5 és per Limia i Peñuela.

En categoria femenina la balear Margarita García imposa un ritme fort durant els primers 16km de carrera a peu, deixant la prova sentenciada a la T1, on la veneçolana arriba segona a menys d’un minut. Anna Rovira, Gurutze Frades i Sonia López entren a continuació lluitant pel podi. El segment ciclista és un recital de García que augmenta la avantatge a gairebé 10 minuts en la T2 on entra la veneçolana en segona posició després d’haver fet els 66 kilòmetres de ciclisme en solitari. Més enrere també en solitari en tot moment entra Anna Rovira.

Els vuit quilòmetres finals de carrera a peu són un tràmit, García s’imposa amb més de set minuts, Brea és segona, mentre que Anna Rovira tercera.