CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Camí dels Ibers

El passat diumenge 7 d’abril es va disputar la I Mitja Marató de Muntanya Camí dels Ibers de La Roca del Vallès amb molt d’èxit.  La cursa va donar el tret de sortida a les 9h del matí i va reunir 282 participants que van completar un total de 21,57 km amb un desnivell positiu de 1090m.

La carta de presentació del Camí dels Ibers era la d’una cursa tècnica i dura, amb molt corriol, on demostrar l’entrenament a les pujades i l’habilitat a les baixades.

Tot i les pluges del dia anterior la jornada va ser immillorable, amb una temperatura ideal per córrer i un sol d’agrair a l’arribada a la plaça.

La cursa la va guanyar Javi Delgado, amb un temps de 1:40:24 . En segon lloc va arribar Quim Magan, completant el circuit en 1:41:38. I en tercer lloc va arribar Albert Soley amb un temps de 1:42:31.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Mònica Ardid amb un temps de 2:01:21 seguida per Montse Martínez amb un temps de 2:04:46, i la tercera posició va ser per Isabel Cabrera amb un temps de 2:10:06.

Pel que fa als corredors locals el primer classificat va ser Marc Solé amb un temps de 1:44:06 i quedant 4rt de la classificació general.

4primers

Una vegada més, l’equip de fisioterapeutes del Centre Mèdic La Roca van donar servei a tots els participants que ho van necessitar un cop finalitzada la cursa, realitzant massatge amb gel i estiraments.

Agraïm a tots els corredors la seva participació a la cursa. Esperem veure-us a tots en properes edicions.