CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

BM LA ROCA – MARISTAS

El plata masculí va perdre d’un sol gol de diferència contra el Maristas valencià, també recent ascendit a la categoria i rival directe per la permanència dels roquerols i que aconseguia per primera vegada una victòria com a visitant després de 9 jornades disputades.

El partit va tenir tres fases molt diferenciades, la primera d’elles, un inici aclaparador de l’Algemesí, que van començar el partit molt concentrats conscients del que es jugaven, igual que els roquerols. Els valencians, amb una alta intensitat en defensa i amb una gran porteria a càrrec de Daniel Arguillas, van tenir una màxima diferència de fins a 6 gols ( 6×12 min. 20 ), i aquí es va iniciar una nova fase en el partit on després d’un temps mort dels locals, Guillem Estapé va proposar una defensa oberta que se li va entravessar a Maristes de Algemesí, provocant errors en la circulació i corrent fàcil al contraatac, el que va suposar igualar el marcador al descans ( 13×13 ) .

bmlaroca

La tercera fase del partit va durar tota la segona meitat, va ser un intercanvi de cops que feia presagiar un final d’infart. L’extrem esquerre local Pau Pérez aconseguia anotar amb una gran efectivitat esplaiant molt el joc del seu equip, per part visitant Luisma Lorasque no quedava enrere quant a efectivitat es refereix i va tornar a ser un dels destacats. Així que s’arribava a un trepidant 26×26 a menys de 3 minuts del final, Carlos Esquer aconseguia dos gols consecutius per donar avantatge a l’equip valencià ( 27×28 ) i a falta de 30 segons la Roca va tenir un temps mort per preparar l’última jugada i intentar empatar un partit, però hi va haver triomf de la defensa visitant i la pilota va arribar a les mans de Arguillas.