CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Obrim el dilluns 18 de febrer

El proper dilluns 18 de febrer el Centre Mèdic La Roca obre les portes. Des d’aquí també us convidem a la inauguració del CMLR el dissabte dia 2 de març a les 12h, us hi esperem!

El nostre centre disposa de diferents serveis de medicina esportiva i fisioteràpia oferint als nostres pacients una assistència i assessorament global, tractant-los de manera integral i coordinada gràcies als professionals que hi treballen.

El CMLR neix a partir del Centre de Fisioteràpia i Osteopatia La Roca. Després de més de cinc anys d’experiència en aquest es vol donar una resposta més complerta a les necessitats dels pacients i esportistes. D’aquesta manera sorgeix el CMLR, amb voluntat d’evolucionar i créixer per tal d’esdevenir un centre mèdic de referència.

Durant aquests anys hem forjat una filosofia de treball que ens ha portat a progressar pel benefici dels nostres pacients, per això disposem de molt bons professionals sanitaris amb una àmplia experiència en la seva especialitat.

La nostra activitat professional va dirigida a aquells individus que necessiten una atenció especialitzada per part del nostre equip de traumatologia i rehabilitació.

El nostre centre disposa d’unes instal·lacions de 400m² dividides en dues plantes, on hi podem trobar diferents sales de tractament individualitzat, consulta de prova d’esforç, vestuaris, una sala o gimnàs de rehabilitació i una sala polivalent.

Us hi esperem.