CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Albert Soley campió a la primera prova del Campionat Catalunya de triatló de muntanya a Balaguer.

L’esportista del CMLR, Albert Soley aquest cap de setmana ens ha tornat a sorprendre una vegada més guanyant una prova d’altura. Ha estat el campió de la primera prova del Campionat de Catalunya de triatló de muntanya a Balaguer.

albert soley

Albert Soley amb un temps de 01:33:01 va ser el primer classificat, seguit de Xavier Jove (01:38:40) i Martí Lazaro (01:39:40) que va ser qui va completar el podi.

Pel que fa al podi de les dones, Teresa Pons guanyava amb un temps de 02:04:28, seguida de Teresa Aguiló (02:15:26) i Aina Picas (02:16:02).

Albert, esperem que totes les proves vagin així de bé, estarem pendents de tots els resultats.