CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Accelera el temps de recuperació amb la tecnologia INDIBA

indiba

L’activitat diària, l’estrès i alguns mal hàbits a nivell físic -com adquirir una mala postura, etc.-, poden provocar lesions que impedeixin desenvolupar, a curt termini, la rutina diària amb normalitat.
En l’àmbit esportiu però, hi ha moltes més causes de lesions i, en conseqüència, aquestes solen ser de més gravetat i requereixen un període de recuperació molt més llarg que l’habitual en un pacient general. Per a un esportista, el període de recuperació és una lluita a contrarellotge. Suposa una aturada total a les seves rutines d’entrenament i el manté fora de qualsevol competició, motiu pel qual accelerar el temps de recuperació és vital, especialment en l’àmbit professional.
Un dels últims avenços tecnològics en rehabilitació, recuperació i fisioteràpia és la INDIBA, un aparell mèdic que, amb la tècnica d’hipertèrmia i mitjançant la circulació de corrents elèctrics d’alta freqüència, eleva la temperatura local de la zona a recuperar de forma segura, innòcua i no invasiva. L’augment de la temperatura estimula les cèl•lules deteriorades i aquestes recuperen les seves funcions fisiològiques.
Bàsicament, els beneficis del tractament INDIBA consisteixen en:

– Augment de la vasodilatació i vascularització, que es tradueix en una millor circulació sanguínia i limfàtica.
– Millora del metabolisme
– Reabsorció d’ inflamacions i recuperació dels teixits
– Acceleració de la cicatrització

El resultat és un procés de curació i recuperació del cos humà molt més ràpid. A més, l’estimulació interna de l’organisme provocada per l’augment de la temperatura, redueix el dolor des de la primera sessió, permet una millora considerable de la mobilitat de les articulacions i aporta una major elasticitat als músculs pel seu elevat poder descontracturant.
És per tots aquests motius que el tractament amb INDIBA està totalment indicat en fisioteràpia esportiva i per al tractament i recuperació de tot tipus de lesions en tot el cos:

– Cervicals
– Esquena (Dorsàlgies i Lumbàlgies)
– Braços (Tendinopaties)
– Inflamació al colze
– Canells i mans (Fractures)
– Maluc (Coxàlgies i coxartrosi)
– Genoll (Lligaments i tractaments post quirúrgics)
– Cames (Fractures, ruptures fibril•lars, recuperació i tractaments post quirúrgics)
– Turmell (Tendinopaties, esquinços i tractaments post quirúrgics)
– Artritis, artrosi, patologies musculars

Així doncs, INDIBA ofereix grans resultats i acurta els períodes de recuperació i rehabilitació, especialment aquells que vénen donats després d’una intervenció quirúrgica o operacions. Està obtenint molta fama entre els esportistes d’elit nacionals, que els estan començant a utilitzar periòdicament. És precisament gràcies a l’experiència en l’àmbit d’esport d’elit que tenim al Centre Mèdic La Roca, que hem integrat INDIBA amb la teràpia manual per garantir una major eficàcia.
Segueix els passos d’alguns grans esportistes, com en Chema Martínez o en Rafa Nadal. Vine al CMLR a tractar les teves lesions de forma agradable i segura, inclús si portes algun implant metàl•lic, amb la nova tecnologia INDIBA ACTIV.