CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Montse Martínez a Sierre- Zinal, prova de la Copa del Món.

L’esportista Montse Martínez ha competit recentment a la prova Sierre-Zinal (31Km Y 2.200m d+) a Suïssa, una de les curses de muntanya de la Copa del Món obtenint la posició 41 de la categoria femenina elit amb un temps excel·lent de 4:14.52,7.

A la mateixa cursa, Kilian Jornet va guanyar per tercera vegada, fet que el col·loca a un petit pas de revalidar la Copa del Món de Skyrunning en mitja distancia.

La prova va començar molt ràpida i amb un gran grup dels millors al capdavant; poc a poc el grup es va anar diluint pel ritme que va imposar Joe Grey. Amb el pas dels kilòmetres Grey seguia el primer però seguit de molt d’aprop per Kilian Jornet i el francès François Gonon.

A l’arribada a l’últim port, tot es va convertir en un mà a mà entre Grey i Jornet, que va aprofitar les seves excel·lents qualitats en descens per sobrepassar-lo i arribar a meta amb un temps de 2h31’.

En segona posició va arribar Joe Grey, un minut i mig més tard que Kilian Jornet, mentre que el podi d’honor el va completar l’atleta local César Costa.

01_a0a5d8c0e427493915db3ec418b29c2a

Així doncs, el podi masculí va quedar format per Kilian Jornet (2h31’54’’) seguit de Jo Gray (2h32’58”) i César Costa (2h34’07’’).

I el podi femení va quedar formar per Stevie Kremer (3:03.12,7), seguida de Maude Mathys (3:03.59,2) i Christel Devalle (3:08.32,6).