CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

La Selecció sub 20 d’Hoquei Patins classificada 1a de grup a quarts de final del Campionat d’Europa.

La Selecció Espanyola Sub-20 ha aconseguit passar a quarts de final del Campionat d’Europa que es celebra a Valongo (Portugal), després d’empatar (5-5) amb França. El combinat nacional, que ha hagut de remuntar el marcador, ha aconseguit igualar-lo per repartir-se els punts amb França i, gràcies a una millor diferència de gols, classificar-se com a primera de grup per els quarts de final. Avui jugarà els quarts de final contra Alemanya a les 20:00h.

fep
La selecció espanyola s’ha posat primera per davant en el marcador gràcies a un gol de Alabart. La reacció francesa ha arribat del stick de Leberre que, amb dos gols, ha donat la volta al marcador. Carballeira ha tornat a igualar, però entre Leberre i Di Benedetto han tornat a estar per davant.
Durant la segona meitat Di Benedetto ha ampliat la distància pel conjunt francès, però en tan sols un minut Alabart i Burgaya han tornat la igualtat al marcador que ja s’ha mantingut fins el final dels minuts.

Felicitem als jugadors i l’equip tècnic on es troba el fisioterapeuta Carles Merino i els animem a seguir així.