CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Albert Soley al Campionat del món a Alemanya (Zittau)

L’Albert Soley ha participat al campionat del món de triatló cros a Zittau el passat dia 16 d’agost, on el nivell de professionals ha estat altíssim, i on ha pogut fer una valoració del seu estat de forma de cara al X-terra de Hawaii, que és el seu objectiu de temporada.

L’Albert ha fet una cursa excel·lent i ha quedat en 30ena posició de la classificació general i en 25ena posició de la categoria elit.

Les condicions climàtiques han estat bastant dolentes, havia plogut i hi havia molt fang als circuits tant al de bicicleta com al de la carrera a peu, només cal mirar la imatge de l’Albert durant l’últim tram a peu.

asoley

Rubén Ruzafa i Roger Serrano s’han proclamat campions de les categories absolutes y sub23, respectivament. Ruzafa, que en 2013 va ser subcampió del món, aconseguia d’aquesta manera escalar a lo més alt del podi aquest any.

Rubén Ruzafa sortia de la natació a més de dos minuts dels líders. Arribava el moment de pedalejar, on el malagueny ha demostrat el seu altíssim nivell retallant la distància fins a posar-se en primera posició.

Roger Serrano guanyador de la categoria sub23, entrava en la posició 13, mentre que Albert Soley acabava vint-i-cinquè i Albert Sarà, en la posició 43.

El podi va estar format per Ruben Ruzafa (2h34:36) la plata va ser per Middaugh i en tercera posició va quedar Currie.