CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Rafa Espinar i Alberto Rodríguez IM Embrun

En Rafa Espinar i l’Alberto Rodríguez han participat aquest divendres passat a un dels ironmans més durs del planeta, l’embrunman, a on el català Marcel Zamora és el clar dominador en aquests últims anys.

Els seus contrincants no li han posat fácil i molt menys les baixes temperaturas i el vent, sobretot a les altures del Col d’Izoard.

Aquesta prova de llarga distància consta de 3.8km nedant, 188 km en bici i 42km de cursa a peu. La particularitat que té es que la bici acumula un desnivell molt important (5000m +) i que la cursa a peu tampoc és totalment plana.

La bici té varis ports de muntanya, sobretot un de molt especial, L’Izoard. La llegenda diu que el primer en coronar en bicicleta l’Izoard no serà el guanyador de la prova. S’ha complert ja que el primer en coronar en bicicleta l’Izoard va ser Todd Skipworth, tercer classificat.

Destaquem el resultat d’aquests dos gran atletes:

Rafa ha quedat en la posició 24ena de la classificació general amb un temps total de 11:19:06, fent la natació en 01:03:54, la bicicleta en 06:50:00 i la cursa a peu en 03:16:06.

Alberto ha quedat en la posició 283 amb un temps total de 13:27:29, fent la natació en 1:15:45, la bicicleta en 7:49:13 i la cursa a peu en 4:11:23.

_CHG3310

El podi masculí de la prova va estar format per Marcel Zamora 10:02:33 seguit de Todd Skipworth 10:10:47 i Herve Faure 10:14:36.

El podi femení de la prova va estar format per Eimar Mullan 11:29:37 seguida de Isabelle Ferrer 11:34:58 i Ester Hernández 11:53:44.