CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

PLATA MASCULÍ BMLR: 5 DE 6

Desplaçament complicat el que a priori tenia el primer equip masculí del BM La Roca aquest dissabte amb la visita a la pista d’Antequera. Rival d’entitat, amb molts anys a ASOBAL i que conserva encara 4-5 jugadors amb experiència a la màxima categoria.

Una gran primera part dels roquerols, possiblement la millor de la temporada, va permetre a l’equip marxar al descans amb un clar 13-18 a favor. Bona defensa i col·laboració de porteria, explotació impecable del contraatac i joc dinàmic i vistós amb atac amb la participació de tots els jugadors, va permetre que  el públic assistent pogués veure la millor versió dels roquerols.

La 2a part va iniciar amb un tanteig per part dels dos equips i el BM La Roca va aconseguir mantenir la distància fins aproximadament el minut 15. La pressió d’un públic que va assistir de forma massiva al pavelló, i la millora de l’equip local va apretar el marcador fins a igualar-lo i jugar-se uns 5 minuts finals amb marcador ajustat per decidir el partit. Amb empat al marcador, el BM La Roca va disposar de 10 segons per fer el gol de la victòria però una falta en contra ho va impedir.

LAROCA3501

Amb aquest punt, els roquerols porten 5 punts seguits en els darrers 3 partits. La importància del punt es farà palesa el proper dissabte a casa en l’últim partit de l’any contra Nava, 5è classificat, a les 19:30h a La Roca del Vallès.