CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Mercè Tusell i Albert Soley primera i segon al Duatló de Vallfogona del Ripollès

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la XII DUATLÓ DE MUNTANYA DE VALLFOGONA en la que han participat els esportistes Albert Soley i Mercè Tusell. Va ser una cursa amb molt de fang que va fer que les condicions fossin molt més dures i circuits molt més exigents.

El podi masculí va estar format per Joan Freixa (01:45:17) seguit d’Albert Soley (01:45:26) i Francesc Freixer (01:48:38). El podi femení va estar format per Mercè Tusell (02:15:20) seguida de Laura Terradas (02:17:36) i Meritxell Giménez (02:24:16).

Per clubs els guanyadors han estat el T-BIKES CLUB TRIATLO club del que forma part l’Albert Soley, seguit del CLUB TRIATLO LLUÇANES i del C.N. REUS PLOMS. I per clubs femenins les guanyadores han estat C.N. REUS PLOMS club del que forma part la Mercè Tusell, seguides pel PRAT DISTANCE TRIATLO i en tercera posició el CLUB TRIATLÓ LLEIDA.