CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

IRONMAN 70.3 Barcelona 2015

1505barcelona

Dissabte 17 de Maig vàrem tenir el plaer de gaudir del triatló Ironman 70.3 a Calella. Una cursa amb un inici de 1.9Km nedant, seguit de 90Km amb bicicleta i per posar punt final a la cita, els tri-atletes es toparen amb 21Km de cursa running.

El guanyador en categoria masculina va ser Jan Frodeno (GER) acabant la cursa amb un temps de 04:03:28 seguit de Maurice Clavel (GER) 04:05:42 i finalitzant podi Frederick Van Lierde (BEL) 04:07:48.

La guanyadora en categoria femenina va ser Camilla Pedersen (DEN) 04:33:34 seguida de Lucy Gossage (GBR) 04:38:07 i en tercera posició Parys Edwards (GBR) 04:38:41.

Volem destacar la presència del nostre company Rafa Espinar que va acabar el triatló en molt bon lloc, a la 30ª Posició amb un temps de 04:47:51.

L’Ironman 70.3 Barcelona, ofereix 50 places classificatòries pel campionat del món Ironman.