CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

BMLR contra Alcobendas

Aquest cap de setmana el BM La Roca s’ha desplaçat fins a Alcobendas on ha jugat contra l’equip local quedant 30-25.

L’equip de Daniel Sánchez-Nieves encadena una ratxa de 3 partits sense perdre i s’acosta als llocs que donen accés play-off d’ascens sumant 7 punts. L’Alcobendas va començar el partit amb moltes ganes i amb una intensa defensa van aconseguir avançar-se durant els primers minuts. Les bones intervencions d’Andrés Delgado a la porteria i l’encert de César Beret a la primera línia, van posar el partit de cara per als locals. En el minuto 10 ja tenien 5 gols de distància (8-3), tot i així La Roca va respondre i al minut 14 el marcador era (9-7) i al descans la distància era de (19-14).
12
Durant la segona meitat van seguir igual i al minut 40 el marcador estava (23-16). Després de 10 minuts sense anotar, La Roca va utilitzar una defensa més oberta i UCAM Alcobendas va començar a perdre fluïdesa en el seu atac. La Roca va anar retallant distàncies fins al minut 52 on el marcador era (26-25). Al final el marcador va ser 30-25, victòria per l’Alcobendas.