CMLR 93 842 44 16  
  CMM 631 495 998  

Biomecànica del ciclisme

 

Anamnesis sobre antecedents mèdics, esportius i relació biomecànica a sobre de la bicicleta observant els plants frontals, lateral i posterior, i en 3 dimensions.

Exploració en camilla (rang articular, balanç muscular, detecció de lesions estructurals, peu cavo/valgo, genum valgo/varum, rotacions, torsions i asimetries).

Valoració a sobre de la bicicleta dels angles (goniometria) i eixos mecànics en funció del tipus de bicicleta de l’usuari (carretera, BTT, CX o triatló) en 2 dimensions i en 3 dimensions.

Correcció dels punts susceptibles a modificar en la bicicleta. Incorporació de falques, alces o plantilles per millorar els eixos mecànics en cas necessari.

Valoració i col·locació correcta de les cales i assessorament del tipus de calçat.

El potro

El potro ens dona infinitat de possiblitats per simular diferents components i postures. Després transferim les mides a la bici. També ens permet fer estudis pre-compra per no tenir errors de talla i material.

 

El sistema d’anàlisi del moviment en 3D de STT System

Ens basem en l’anàlisis del pedaleig amb el sistema 3D de Stt system. Sistema amb més dades i precisió que el sistema Retul

 

Túnel del vent virtual Bioracer Aero

Estudis del Cda per optimitzar l’aerodinàmoca de ciclistes i triatletes.

 

Pressions de seient amb WIVA saddle presure

Amb els sensor de pressions de seient podem veure si la talla del seient és correcte i podem ajustar millor la posició del seient i inclinació. Una bona eina que ha revolucionat els estudis de biomecànica

 

 

biomecanica-ciclisme

 

 

Notiokonect

Si vols medir el teu CdA amb estudi de camp disposem de la tecnologia de notiokonect

 

biomecanica-ciclisme

 

 

altres serveis que et podrien interessar