CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Anna Villar a la Titan Desert 2015 10 edició

titan 2

Dilluns passat es va donar el tret de sortida de la 10ª Edició de la Titan Desert 2015, una cursa oberta a tots els amants de la bicicleta, de l’esport i el sacrifici.

Primera etapa, Dilluns 27 d’Abril BOUMALNE DADES – AKNIOUN de 115KM amb un desnivell acumulat de 2.652m, amb un terreny desèrtic i trams de muntanya molt exigents físicament.

El guanyador de la etapa va ser el Portuguès José Silva (Olympia) amb un temps 05:04:35 per davant del Colombià Diego Alejandro Tamayo (Zarabici-Trek) entrant aquest a un segon de diferència.

En categoria femenina la guanyadora va ser Ana Ramírez Bauxell (Primaflor Orbea) amb un temps de 06:15:56 (Posició 50, 1ªetapa) per davant de Sandra Santanyes Murillo (Primaflor Orbea) realitzant la dura etapa amb 06:33:58 (Posició 76, 1ªetapa).

La nostra companya Anna Villar (TBellès-W2W) va realitzar la primera etapa amb un temps de 06:37:13 acabant en tercera posició categoria femenina (Posició 84, 1ªetapa).

Ahir dimarts es va celebrar la segona etapa entre AKNIOUN i TOUGHACH de 112KM de distància i un desnivell acumulat de 937m. Els corredores en van trobar amb unes pistes ràpides (Mitja de 32km/h) sense gran dificultat per donar pas a pistes secundaries amb molts canvis de direcció on la clau de la cursa va ser la navegació.

El guanyador de la etapa va ser Bram Rood (KMC) amb un temps de 03:27:37 seguit de Juan Pedro Trujillo (Primaflor Orbea) a 8 segons, 03:27:45.

En categoria femenina va arribar primer Ana Ramírez Bauxell (Primaflor Orbea) comptabilitzant la posició en el lloc 85 de la general amb un temps de 03:58:55 seguida de Sandra Jordà Pascó (Probike) 04:01:06 a la posició 94 de la general.

Anna Villar (TBellès-W2W) va finalitzar a la 7ª posició femení, quedant al lloc 138 de l’etapa.

Des del CMLR volem donar-te tot el nostre suport Anna !!