CMLR 93 842 44 16
  CMM 631 495 998
CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

ANNA VILLAR I ISMAEL VENTURA GUANYADORS DE LA COPA CATALANA INTERNACIONAL

Els esportistes Anna Villar i Ismael Ventura han estat els guanyadors de la Copa Catalana Internacional de BTT que es disputava diumenge a Les Cots de Lloberoles. Es tractava d’un circuit molt complet i que passa sota pins i roures, amb àrees tècniques de les que han pogut gaudir més de 200 participants.

ismael ventura

En categoria masculina, Ismael Ventura que venia líder de la classificació general, ha aconseguit la victòria i augmenta la distància amb Francisco Guerra. Els dos han mantingut un enfrontament durant gairebé tota la cursa, però Ventura va estar capaç de distanciar-se i creuar la línia de meta 44 segons abans que Guerra. El tercer ha estat Cristofer Bosque, que va entrar 1’49’’ més tard que Ventura.

Pel que fa a la categoria femenina, Anna Villar va guanyar la prova amb total autoritat, cap corredora li va poder fer ombra i entrava a meta amb més de 5 minuts d’avantatge sobre la segona classificada, Ramona Gabriel i gairebé 7 minuts abans que Sandra Jordà, tercera classificada.