CITA PRÈVIA ONLINE La Roca Montornès

Albert Soley al XTERRA de Malta 2015

Albert

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat la XTERRA Malta 2015 a la magnífica illa mediterrània.

Amb un top10 dominat per francesos i espanyols, Nicolás Fernández (FRA) va aconseguir la victòria amb un temps de 2h09’28, superant en poc més de dos minuts a l’espanyol Roger Serrano 2h11’37. Va completar el podi el també francès Brice Daubord 2h11’52, entrant a meta a menys de vint segons de Serrano. Cal mencionar que Albert Soley 2h14’43 va finalitzar en 7ª posició i Xavier Jove 2h18’25 en 9è lloc.

La carrera va tenir el plaer de comptar amb quatre tri atletes presents en el top10 de l’ últim Campionat del Món celebrat a Maui. Com anècdota, volem destacar que abans de la carrera, una de les motos d’aigua de l’organització es va enganxar amb una de les boies, i els tri atletes van acabar fent només 1.000 metros de natació i no els 1.500 previstos.